Vem är jag?

FÖRFATTARE, PROJEKTLEDARE, ATTENTION SKARABORG, LITE HÄR OCH LITE DÄR.

När jag skriver använder jag mig ofta av mina egna upplevelser. Jag har i vuxen ålder fått diagnosen adhd. Det har alltid varit självklart för mig att skriva om olika sätt att vara. Eftersom jag vill sprida kunskap om NPF är jag även aktiv i Attention Skaraborg. Jag arbetar som projektledare på Studieförbundet Vuxenskolan Skaraborg. I projektet Teknik har ingen ålder och inga hinder lär unga människor äldre att använda dagens teknik. Otroligt roligt och viktigt!

Med mitt skrivande vill jag förmedla att vi alla är unika och har styrkor. Samhället måste se möjligheterna, istället för att kräva att vi alla ska vara likadana och fungera på samma sätt.

Utöver skrivandet tycker jag om att umgås med nära och kära, promenera med vovven, påta i trädgården, pyssla knasiga saker och leta fynd på loppisar. Jag tycker om att hålla igång och har ofta många projekt på gång. Jag är uppväxt i Gullspång. Som barn tyckte jag om att gå runt i naturen. Skogen innebar trygghet för mig. Jag fantiserade mycket på mina upptäcktsfärder, fantasi och verklighet flöt ofta samman till min egen värld. En värld som jag älskade att vara i och som vuxen fortfarande kan ösa inspiration ur. Mitt vuxna liv har jag bott i Mariestad.