Vem är jag?!

FÖRFATTARE, PROJEKTLEDARE, ATTENTION SKARABORG, LITE HÄR OCH LITE DÄR.

Det här med att bestämma genre och hålla sig till den är kanske inte min grej. Därför kan du här hitta böcker för både barn och vuxna, om psykisk ohälsa och om vilda djur, böcker för ökad kunskap och böcker som gläder. När jag skriver använder jag mig ofta av mina egna upplevelser. Jag har i vuxen ålder fått diagnosen adhd. Det har alltid varit självklart för mig att skriva om olika sätt att vara. Eftersom jag vill sprida kunskap om NPF är jag även aktiv i Attention Skaraborg. Jag arbetar som projektledare på Studieförbundet Vuxenskolan Skaraborg. I projektet Teknik har ingen ålder och inga hinder lär unga människor äldre att använda dagens teknik. Otroligt roligt och viktigt!

Utöver skrivandet tycker jag om att umgås med nära och kära, vara ute med båten på en av Vänerns vackra öar, påta i trädgården, pyssla knasiga saker och leta fynd på loppisar. Jag trivs absolut allra bäst när jag har många projekt på gång samtidigt. 

Som barn tyckte jag om att gå runt i naturen. Skogen innebar trygghet för mig. Jag fantiserade mycket på mina upptäcktsfärder, fantasi och verklighet flöt ofta samman till min egen värld. En värld som jag älskade att vara i och som vuxen fortfarande kan ösa inspiration ur. Jag är uppväxt i Gullspång. Mitt vuxna liv har jag bott i Mariestad.   

PRESSBILDER